Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη ο Νίκος Junior – Δείτε φωτογραφίες

Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη ο Νίκος Junior – Δείτε φωτογραφίες

Το εκλογικό του δικαίωμα, άσκησε για τελευταία φορά ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το πρωί της Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Αναστασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στο Λανίτειο Λύκειο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδου και τρία από τα εγγόνια τους ενώ, όλοι τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, τόσο στους παρευρισκόμενους, όσο και στους δημοσιογράφους, ο μικρότερος εγγονός του Προέδρου Αναστασιάδη, ο Νίκος Junior, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του παππού του, περπατώντας περήφανος και χαρούμενος δίπλα του ενώ, του κρατούσε ακόμα και το χέρι τη στιγμή που έριχνε τη ψήφο του στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE