ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Χριστοδουλίδης: «Σημαντικό η επόμενη ημέρα των Εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους - Οι προκλήσεις δεν έχουν ιδεολογική προσέλευση και χρώμα»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Σημαντικό η επόμενη ημέρα των Εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους - Οι προκλήσεις δεν έχουν ιδεολογική προσέλευση και χρώμα»

Το εκλογικό του δικαίωμα, άσκησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως «είναι σημαντικό η επόμενη ημέρα των εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους».

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Μόλις άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα σε μια πολύ σημαδιακή για μένα μέρα, είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα».

«Κάτι που κρατώ απ' αυτή τη μακρά προεκλογική εκστρατεία είναι ότι ο κυπριακός λαός γνωρίζει, αντιλαμβάνεται και ξέρει πάρα πολύ καλά ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών, ποια είναι τα διλήμματα ενώπιον του. Και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του κυπριακού λαού. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι ο κυπριακός λαός επιθυμεί να δημιουργηθεί ελπίδα και προοπτική, ελπίδα και προοπτική για το σύνολο του λαού, για εμάς και τα παιδιά μας», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα ο κ. Χριστοδουλίδης έστειλε μήνυμα για μαζική συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες. «Είναι πολύ σημαντικό, αφού θέλουμε τα ίδια πράγματα, να υπάρξει μια μαζική συμμετοχή στις κάλπες. Η αποχή δεν είναι επιλογή. Η αποχή απλά διασφαλίζει τη συνέχεια όλων αυτών που μας ενοχλούν», υπέδειξε.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας υπέδειξε πως «το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα των εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους. Τα προβλήματα, οι προκλήσεις -όπως έχω αναφέρει πολλές φορές σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία- δεν έχουν ούτε πολιτικό χρώμα, ούτε ιδεολογική προέλευση και μπορούμε, σαφώς, καλύτερα, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κυπριακού λαού. Το είπα και την περασμένη βδομάδα, θέλω να το επαναλάβω και σήμερα, το βασικό ζητούμενο αυτό είναι, να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες του κυπριακού λαού, ασχέτως κομματικής προέλευσης, ασχέτως ιδεολογικού χρώματος, ανένταχτων ψηφοφόρων, νέων ψηφοφόρων. Τα προβλήματα, οι προκλήσεις -επαναλαμβάνω- θέλουν κοινές προσεγγίσεις και μπορούμε ναι, να διασφαλίσουμε αυτή τη συλλογικότητα, η οποία στο τέλος της ημέρας είναι και απαίτηση του κυπριακού λαού. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», κατέληξε.

Στο βίντεο η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και οι δηλώσεις του κ. Χριστοδουλίδη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top