ΔΙΕΘΝΗ

«Θέρισε» με 4Χ4 ηλικιωμένη και επέστρεψε και για τον σύζυγό της: «Ο διάβολος μου είπε να σκοτώσω τρία άτομα»

«Θέρισε» με 4Χ4 ηλικιωμένη και επέστρεψε και για τον σύζυγό της: «Ο διάβολος μου είπε να σκοτώσω τρία άτομα»

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που οδηγός 4Χ4 χτυπάει επίτηδες μια ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια επιστρέφει για τον σύζυγό της.


Μάχη για τη ζωή της δίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, την ώρα που ο σύζυγός της βγήκε από το νοσοκομείο με τέσσερα σπασμένα πλευρά. Τι συνέβη; Το ζευγάρι ηλικιωμένων είχε βγει για βόλτα στο δρόμο, όταν δέχθηκε μια σοκαριστική επίθεση.

Ένας οδηγός 4Χ4 τζιπ, που βρισκόταν πίσω τους, καβάλησε το πεζοδρόμιο και χτύπησε επίτηδες την γυναίκα. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή και χτύπησε και τον σύζυγό της, ο οποίος έσπευσε από πάνω της για να την βοηθήσει.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει σε κώμα μια βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ ο σύζυγός της γλίτωσε με τέσσερα σπασμένα πλευρά. Ο οδηγός του τζιπ συνελήφθη λίγο αργότερα και όταν η αστυνομία τον ρώτησε γιατί έκανε κάτι τέτοιο, η απάντησή του ήταν σοκαριστική: «Ο διάβολος μου είπε να σκοτώσω τρία άτομα».

Η σύζυγος του δράστη κατέθεσε ότι συμπεριφερόταν παράξενα την εβδομάδα πριν την επίθεση και είπε στην αστυνομία ότι είχε πρόβλημα με τον εγκέφαλό του. Όπως φαίνεται αντιμετώπιζε όντως σοβαρά προβλήματα, καθώς έκανε χρήση φαρμάκων.

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top