Παραβίασαν τον server εταιρίας και «σήκωσαν» πάνω από 200.000 ευρώ

Παραβίασαν τον server εταιρίας και «σήκωσαν» πάνω από 200.000 ευρώ

Καταγγελία για απόσπαση χρημάτων από server εταιρίας διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστα πρόσωπα φαίνεται να παραβίασαν το σύστημα της εταιρίας, η οποία εδρεύει στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό και έτσι μετέφεραν χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού, πάνω από 200.000 ευρώ.  

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την εταιρία, διαπιστώθηκε πως οι λογαριασμοί που μεταφέρθηκαν τα χρήματα δεν είχαν καμία σχέση με την εταιρεία.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE