Γιάννης Αϊβάζης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τον καρκίνο «Ήμουν έξι χρονών, Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε»

Γιάννης Αϊβάζης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τον καρκίνο «Ήμουν έξι χρονών, Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης και έκανε μια άκρως συγκινητική εξομολόγησή για τον καρκίνο. Όλα έγιναν σε πολύ μικρή ηλικία και καλέστηκε να δώσει τη μεγάλη μάχη.

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.