Γιάννης Αϊβάζης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τον καρκίνο «Ήμουν έξι χρονών, Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε»

Γιάννης Αϊβάζης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τον καρκίνο «Ήμουν έξι χρονών, Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης και έκανε μια άκρως συγκινητική εξομολόγησή για τον καρκίνο. Όλα έγιναν σε πολύ μικρή ηλικία και καλέστηκε να δώσει τη μεγάλη μάχη.

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE