Φρίκη στη Βραζιλία: Γυναίκα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της για 20 χρόνια

Φρίκη στη Βραζιλία: Γυναίκα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της για 20 χρόνια

Για 20 χρόνια είχε κλειδωμένη την κόρη της σε μικρό δωμάτιο μια γυναίκα από τη Βραζιλία, όπως ανακάλυψαν τυχαία αστυνομικοί σε φαβέλα.

Η μητέρα της Ροζινάλβα ντα Σίλβα την είχε κλείσει σε ένα μικρό δωμάτιο όταν η κοπέλα ήταν 19 ετών γιατί πίστευε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η Ροζινάλβα υπέφερε από ψυχική νόσο έπειτα από την απώλεια δύο παιδιών. Η μητέρα της, είπαν ακόμη, την αλυσόδεσε για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της κόρης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Ροζινάλβα την περασμένη εβδομάδα εξαιρετικά αδύναμη και αφυδατωμένη, με δεμένα χέρια και πόδια. Ήταν αλυσοδεμένη μέσα σε ένα δωμάτιο με μόνο ένα μικρό παράθυρο.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται για υποσιτισμό, αναφέρει η Daily Mail.

Συνέλαβαν επίσης οι αστυνομικοί τη μητέρα, που ήταν μεθυσμένη, όπως και άλλον έναν άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE