LIKE ONLINE

Απίστευτο: Έφαγε κατά λάθος πατατάκι… αξίας 115.000 ευρώ - Δείτε βίντεο

Απίστευτο: Έφαγε κατά λάθος πατατάκι… αξίας 115.000 ευρώ - Δείτε βίντεο

Μια… μοναδική αποκάλυψη έκανε ένας χρήστης στο TikTok, ο οποίος συνειδητοποίησε πως έφαγε κατά λάθος ένα πατατάκι που άξιζε 115.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον Cory από το Κάρντιφ, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @corysworldd στο TikTok, όπου δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο βασισμένο στο φαγητό.

Ωστόσο, όταν έφαγε ένα πακέτο Walkers, ο δημιουργός περιεχομένου δεν πρόσεξε την πληροφορία για ένα βραβείο 115.000 ευρώ για τον τυχερό νικητή που θα βρει το καλύτερο πατατάκι σε σχήμα καρδιάς.

Το βίντεο «Τι τρώω σε μια μέρα» που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου, ο Cory τρώει ένα πακέτο πατατάκια με τυρί και κρεμμύδι στην αρχή του βίντεο. Μετά την ανάρτηση του βίντεο οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν το σχήμα και ενημέρωσαν τον Cory ότι είχε μασήσει το πανάκριβο πατατάκι.

Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι ημέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο με τη φίλη του.Ο Cory δήλωσε ότι λυπήθηκε που έχασε μια πιθανή ευκαιρία για ανακαίνιση του σπιτιού του ή για διακοπές, αλλά είδε την αστεία πλευρά της κατάστασης.

«Ήμασταν και οι δύο τόσο σοκαρισμένοι και ξεσπάσαμε σε γέλια, η Lea τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πατέρα της για να του εξηγήσει πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία» δήλωσε ο Cory.

Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top