Γυναίκα βρήκε πιστόλι σε χωράφι – Το παρέλαβε η Αστυνομία

Γυναίκα βρήκε πιστόλι σε χωράφι – Το παρέλαβε η Αστυνομία

Γυναίκα εντοπίστηκε πιστόλι το απόγευμα της Τρίτης (14/02) σε χωράφι μεταξύ των χωριών Πέρα Πεδί και Μανδριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ενώ έκανε βόλτα εντόπισε το πιστόλι γύρω στις 17:30 το απόγευμα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης όπου και παρέλαβαν το πιστόλι, το οποίο ήταν άδειο.

Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί εάν το πιστόλι χρησιμοποιήθηκε σε εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE