Τα «είπαν» Χριστοδουλίδης-Μπορέλ για επανέναρξη συνομιλιών και ενεργότερη εμπλοκή ΕΕ στο Κυπριακό - Συμφώνησαν σε συνάντηση

Τα «είπαν» Χριστοδουλίδης-Μπορέλ για επανέναρξη συνομιλιών και ενεργότερη εμπλοκή ΕΕ στο Κυπριακό - Συμφώνησαν σε συνάντηση

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Ζοζέπ Μπορέλ είχε ο εκλελεγμένος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο κ. Μπορέλ συνεχάρη τον κ. Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στην προεδρία της Δημοκρατίας. Ο κ. Χριστοδουλίδης είχε την ευκαιρία να επαναβεβαιώσει στον κ. Μπορέλ την αποφασιστικότητά του για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου αμέσως, και ταυτόχρονα μετέφερε την πρότασή του για ενεργότερη εμπλοκή με πρωταγωνιστικό ρόλο της ΕΕ στην προσπάθεια για άρση του αδιεξόδου, αλλά και στη διαδικασία για επίλυση του Κυπριακού, πάντα εντός του πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών.

Συμφώνησαν να συναντηθούν στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένο εντός Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE