ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΣΥΞΕ: Ανησυχούν οι ξενοδόχοι στην Αμμόχωστο από την έλλειψη προσωπικού

ΠΑΣΥΞΕ: Ανησυχούν οι ξενοδόχοι στην Αμμόχωστο από την έλλειψη προσωπικού

Ανησυχία εκφράζουν οι ξενοδόχοι της Επαρχίας Αμμοχώστου ενόψει της νέας τουριστικής χρονιάς, παρά τα θετικά μηνύματα που έρχονται από όλες τις αγορές όσον αφορά τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023. Ο λόγος, οπως αναφέρει ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου σε σχετική ανακοίνωση «είναι η σοβαρή έλλειψη προσωπικού» η οποία «θέτει ακόμη και σε κίνδυνο, την λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων».

Σύμφωνα με τον τοπικό ΠΑΣΥΞΕ, «όσο θετικά είναι τα μηνύματα από τις κρατήσεις και το ενδιαφέρον για την Επαρχία Αμμοχώστου για το καλοκαίρι του 2023, άλλο τόσο αρνητικά και ανησυχητικά είναι τα μηνύματα και οι εκτιμήσεις για την σοβαρή έλλειψη προσωπικού. Όσο δε πλησιάζουμε προς το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου άλλο τόσο αυξάνεται και η ανησυχία των ξενοδόχων, που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν ακόμη σε κίνδυνο και αυτή ακόμα την λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων».

Ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, «καλεί το Υφυπουργείο Εργασίας όπως προβεί άμεσα στην έκδοση αδειών για προσωπικό από τρίτες χώρες με απλές και συνοπτικές διαδικασίες, διότι διαφορετικά ότι καλό κτίσαμε στον τουρισμό τα τελευταία χρόνια κινδυνεύει να καταστραφεί λόγω ελλείψεως προσωπικού».

Αναμένουμε, καταλήγει η ανακοίνωση «από το Υπουργείο Εργασίας να δώσει άμεση λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα, προκειμένου να δοθεί χρόνος στους ξενοδόχους να προγραμματιστούν».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top