ΥΠΕΞ: Ετοιμάζεται να σταλεί το πρώτο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία και Συρία

ΥΠΕΞ: Ετοιμάζεται να σταλεί το πρώτο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας  σε Τουρκία και Συρία

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποστείλει η Κυπριακή Δημοκρατία το πρώτο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, η αποστολή της βοήθειας θα γίνει μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE