Τσικοπέμπτη χωρίς κρέας γίνεται; Τι προτείνει το Κόμμα για τα Ζώα για το τραπέζι

Τσικοπέμπτη χωρίς κρέας γίνεται; Τι προτείνει το Κόμμα για τα Ζώα για το τραπέζι

Tο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ενόψει της Τσικνοπέμπτης (16/2/2023), αφού αναφέρει ότι η έμπρακτη φιλοσοφία του είναι η αναίμακτη διασκέδαση καλεί τους πολίτες όπως προσέξουν τη διατροφή και κατ’ επέκταση την υγεία τους.

Σε μήνυμά του αναφέρει ότι φύση προσφέρει απλόχερα όλα εκείνα τα οποία προστατεύουν την υγεία και την ευημερία και για τον λόγο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία οι πολίτες να τσικνώσουν αναίμακτα και χωρίς τσίκνα.

Προσθέτει ότι την Τσικνοπέμπτη θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους τα μανιτάρια, οι πιπεριές, οι ντομάτες τα κρεμμύδια, το κουνουπίδι τα καρότα, οι πατάτες, τα όσπρια και γενικά όλα εκείνα τα οποία υπάρχουν άφθονα στην Κύπρο και προσφέρουν περισσότερες βιταμίνες και είναι εμπλουτισμένα με ιχνοστοιχεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE