Ελλάδα: Νοσηλεύτρια έδινε κρυφά ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά - Εργαζόταν ως έκτακτο προσωπικό για τον κορωνοϊό

Ελλάδα: Νοσηλεύτρια έδινε κρυφά ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά - Εργαζόταν ως έκτακτο προσωπικό για τον κορωνοϊό

Στον εισαγγελέα μετέβη η Ελληνίδα υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, για υπόθεση νοσηλεύτριας η οποία έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά.

Κατά πληροφορίες, η νοσηλεύτρια, που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό για την Covid-19, έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια, τα οποία βοηθούν στον ύπνο.

Η επιμελήτρια της δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.

Μόλις ενημερώθηκε η υφυπουργός, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ενημέρωσε τον εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό, η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE