LIFESTYLE

Πολ Γουόκερ: Αν και «έφυγε», «επιστρέφει» στο Fast & Furious - Δείτε το τρέιλερ που εντυπωσίασε το κοινό

Πολ Γουόκερ: Αν και «έφυγε», «επιστρέφει» στο Fast & Furious - Δείτε το τρέιλερ που εντυπωσίασε το κοινό

Το τρέιλερ της νέας ταινίας «Fast X» κυκλοφόρησε και παρά τα εφέ, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τη δράση, το κοινό του δημοφιλούς franchise εστίασε σε ένα πράγμα, τον χαρακτήρα του Πολ Γουόκερ, Μπράιαν Ο'Κόνερ, ο οποίος κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Μπορεί ο ηθοποιός να έφυγε από τη ζωή το 2013 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 40 ετών, όμως παραμένει «ζωντανός» στο Fast&Furious.

Οι παραγωγοί της ταινίας, σε συνεννόηση με την οικογένεια του αδικοχαμένου σταρ φρόντισαν ο Πολ Γουόκερ να παραμείνει στην ιστορία της σειράς ταινιών, που τον έκανε διάσημο.

Όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης, Λουί Λετεριέ στην TotalFilm: «Ο Μπράιαν είναι ζωντανός στον κόσμο του Fast&Furious και τον έχουμε συμπεριλάβει και σε προηγούμενες ταινίες. Στο F&F9 βλέπουμε να έρχεται το αυτοκίνητό του κι αυτό είναι κάτι που έχει προγραμματιστεί. Η ταινία αυτή κινείται μεταξύ παρόντος και παρελθόντος».

Στη συνέχεια, τόνισε πως η οικογένεια του Πολ Γουόκερ συμφώνησε με αυτή την απόφαση. Ο χαρακτήρας του, Μπράιαν θα εμφανίζεται ανά διαστήματα στην ταινία, σαν flashbacks από στιγμές του παρελθόντος.

«Θα δείτε τον Μπράιαν στο παρελθόν, όχι στο παρόν. Είναι κάτι που για να γίνει, έπρεπε να έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων. Η οικογένεια Γουόκερ θέλει να εξακολουθήσει να είναι ο Πολ μέρος αυτού του franchise. Θα δείτε πώς θα γίνει αυτό σε αυτή την ταινία. Απλώς έπρεπε να είναι η κατάλληλη στιγμή και να γίνει με τον σωστό τρόπο», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Fast 10» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2023. Αν και κάποια στιγμή κυκλοφόρησε πως θα ήταν η τελευταία, δηλώσεις του Ντίζελ έχουν επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και 11η ταινία, που θα ολοκληρώσει την ιστορία. Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία του Χόλιγουντ, με κόστος που φτάνει τα 340 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η προηγούμενη ταινία είχε κοστίσει περίπου 200 εκατομμύρια.

Η προηγούμενη ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021. Στην υπόθεση, ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Στο καστ του δέκατου φιλμ έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Τζέισον Μομόα, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Τζέισον Στέιθαμ και του ράπερ Ludacris.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top