Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είδαν… άλλη Ομόνοια οι οπαδοί της. Ανάγκασε σε παθητικό ρόλο τους παίχτες του Μιλόγεβιτς, μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ, πέραν απ’ αυτό του Καρίμ Ανσαριφάντ (ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο).

Στην επανάληψη όμως, οι πράσινοι έδειξαν τις γνωστές φετινές τους παθογένειες. Τους έφερε τούμπα το ματς ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν τρία γκολ ουσιαστικά από στατικές φάσεις, το ένα ακυρώθηκε για οφ σάιτ από τον Ιταλό ρεφ, όταν είδε την φάση στην οθόνη του VAR.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE