Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είδαν… άλλη Ομόνοια οι οπαδοί της. Ανάγκασε σε παθητικό ρόλο τους παίχτες του Μιλόγεβιτς, μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ, πέραν απ’ αυτό του Καρίμ Ανσαριφάντ (ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο).

Στην επανάληψη όμως, οι πράσινοι έδειξαν τις γνωστές φετινές τους παθογένειες. Τους έφερε τούμπα το ματς ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν τρία γκολ ουσιαστικά από στατικές φάσεις, το ένα ακυρώθηκε για οφ σάιτ από τον Ιταλό ρεφ, όταν είδε την φάση στην οθόνη του VAR.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE