Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είδαν… άλλη Ομόνοια οι οπαδοί της. Ανάγκασε σε παθητικό ρόλο τους παίχτες του Μιλόγεβιτς, μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ, πέραν απ’ αυτό του Καρίμ Ανσαριφάντ (ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο).

Στην επανάληψη όμως, οι πράσινοι έδειξαν τις γνωστές φετινές τους παθογένειες. Τους έφερε τούμπα το ματς ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν τρία γκολ ουσιαστικά από στατικές φάσεις, το ένα ακυρώθηκε για οφ σάιτ από τον Ιταλό ρεφ, όταν είδε την φάση στην οθόνη του VAR.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE