Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Έλειψε η βενζίνη στην επανάληψη – Αουτσάιντερ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είδαν… άλλη Ομόνοια οι οπαδοί της. Ανάγκασε σε παθητικό ρόλο τους παίχτες του Μιλόγεβιτς, μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ, πέραν απ’ αυτό του Καρίμ Ανσαριφάντ (ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο).

Στην επανάληψη όμως, οι πράσινοι έδειξαν τις γνωστές φετινές τους παθογένειες. Τους έφερε τούμπα το ματς ο ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν τρία γκολ ουσιαστικά από στατικές φάσεις, το ένα ακυρώθηκε για οφ σάιτ από τον Ιταλό ρεφ, όταν είδε την φάση στην οθόνη του VAR.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE