ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Βαλίτσα με ένα εκατομμύριο δολάρια ανακάλυψαν οι πυροσβέστες που έψαχναν επιζώντες στα ερείπια ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Γκαζίαντεπ.
Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ επικαλούμενα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.
Παρέδωσαν τα χρήματα στην αστυνομία με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μητροπολιτικού Δήμου Γκαζίαντεπ, Τζαφέρ Γιλμάζ, να δηλώνει ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιες καταστάσεις.
Προτεραιότητα τους, πρόσθεσε, είναι η διάσωση ανθρώπινων ζωών, αλλά όταν εντοπίζουν κάτι τέτοιο, τότε παραδίδουν τα ευρήματά τους στην αστυνομία.
Πηγή:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις