Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Βαλίτσα με ένα εκατομμύριο δολάρια ανακάλυψαν οι πυροσβέστες που έψαχναν επιζώντες στα ερείπια ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Γκαζίαντεπ.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ επικαλούμενα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Παρέδωσαν τα χρήματα στην αστυνομία με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μητροπολιτικού Δήμου Γκαζίαντεπ, Τζαφέρ Γιλμάζ, να δηλώνει ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιες καταστάσεις.

Προτεραιότητα τους, πρόσθεσε, είναι η διάσωση ανθρώπινων ζωών, αλλά όταν εντοπίζουν κάτι τέτοιο, τότε παραδίδουν τα ευρήματά τους στην αστυνομία.

Πηγή: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE