Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Βαλίτσα με ένα εκατομμύριο δολάρια ανακάλυψαν οι πυροσβέστες που έψαχναν επιζώντες στα ερείπια ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Γκαζίαντεπ.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ επικαλούμενα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Παρέδωσαν τα χρήματα στην αστυνομία με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μητροπολιτικού Δήμου Γκαζίαντεπ, Τζαφέρ Γιλμάζ, να δηλώνει ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιες καταστάσεις.

Προτεραιότητα τους, πρόσθεσε, είναι η διάσωση ανθρώπινων ζωών, αλλά όταν εντοπίζουν κάτι τέτοιο, τότε παραδίδουν τα ευρήματά τους στην αστυνομία.

Πηγή: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE