Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Βαλίτσα με ένα εκατομμύριο δολάρια ανακάλυψαν οι πυροσβέστες που έψαχναν επιζώντες στα ερείπια ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Γκαζίαντεπ.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ επικαλούμενα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Παρέδωσαν τα χρήματα στην αστυνομία με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μητροπολιτικού Δήμου Γκαζίαντεπ, Τζαφέρ Γιλμάζ, να δηλώνει ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιες καταστάσεις.

Προτεραιότητα τους, πρόσθεσε, είναι η διάσωση ανθρώπινων ζωών, αλλά όταν εντοπίζουν κάτι τέτοιο, τότε παραδίδουν τα ευρήματά τους στην αστυνομία.

Πηγή: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE