Έπαιξε στοίχημα χιλιάδες ευρώ και δεν το πλήρωσε ποτέ - Συνελήφθη 31χρονος

Έπαιξε στοίχημα χιλιάδες ευρώ και δεν το πλήρωσε ποτέ - Συνελήφθη 31χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17.2.23 και ώρα 22:30 καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων ότι άγνωστος άντρας επισκέφτηκε το πρακτορείο του, παίζοντας στοίχημα ύψους 3.000 ευρώ και ότι αφού καταγράφηκε το στοίχημα στη μηχανή, τότε προσποιήθηκε ότι ξέχασε τα λεφτά του και ότι θα πήγαινε να τα φέρει χωρίς να το πράξει.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στο πρακτορείο στοιχημάτων, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο 31χρονος ως το πρόσωπο έπαιξε στοίχημα χωρίς να καταβάλει το ποσό πληρωμής.

Ο 31χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE