Πένθος για τον Γιώργο Παμπορίδη – Απεβίωσε αγαπημένο του πρόσωπο

Πένθος για τον Γιώργο Παμπορίδη – Απεβίωσε αγαπημένο του πρόσωπο

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του πρώην Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεβίωσε χθες Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, η πεθερά του.

«Σήμερα το πρωί απεβίωσε ήσυχα και «διακριτικά», όπως ακριβώς έζησε όλη της τη ζωή, η Αγλαΐα Χαβουζάρη. Η καλύτερη πεθερά του κόσμου… Πήγε να βρει τον Σέργη της», έγραψε ο πρώην Υπουργός Υγείας.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE