Ποδοσφαιριστής στην Έδεσσα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα

Ποδοσφαιριστής στην Έδεσσα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα

Ο Κώστας εμφανίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς με μια ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη Ελένη.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς. Κι αυτό διότι ο Κώστας, ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς έκλεψε την παράσταση.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ανέβηκε στην κερκίδα και την πρόσφερε στην αγαπημένη του ζητώντας της να γίνει γυναίκα του, κάτω από τις επευφημίες των συμπαικτών του και του κόσμου

Η σύντροφός του Ελένη, απάντησε θετικά και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ τα βεγγαλικά έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE