Ποδοσφαιριστής στην Έδεσσα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα

Ποδοσφαιριστής στην Έδεσσα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα

Ο Κώστας εμφανίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς με μια ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη Ελένη.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς. Κι αυτό διότι ο Κώστας, ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς έκλεψε την παράσταση.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ανέβηκε στην κερκίδα και την πρόσφερε στην αγαπημένη του ζητώντας της να γίνει γυναίκα του, κάτω από τις επευφημίες των συμπαικτών του και του κόσμου

Η σύντροφός του Ελένη, απάντησε θετικά και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ τα βεγγαλικά έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE