Ποδοσφαιριστής στην Έδεσσα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα

Ποδοσφαιριστής στην Έδεσσα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα

Ο Κώστας εμφανίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς με μια ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη Ελένη.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς. Κι αυτό διότι ο Κώστας, ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς έκλεψε την παράσταση.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ανέβηκε στην κερκίδα και την πρόσφερε στην αγαπημένη του ζητώντας της να γίνει γυναίκα του, κάτω από τις επευφημίες των συμπαικτών του και του κόσμου

Η σύντροφός του Ελένη, απάντησε θετικά και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ τα βεγγαλικά έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE