ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Χριστοδουλίδης: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατό ώστε να επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατό ώστε να επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο»

Υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μου η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση του τόπου και θα πράξω ό,τι είναι δυνατό ώστε να επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο εκλελεγμένος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον υποστηρικτών του στο εκλογικό επιτελείο στο Παραλίμνι.

Mιλώντας στον κόσμο που μαζεύτηκε στην περιοχή, μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, ο κ. Χριστοδουλίδης τους διαβίβασε τις ευχαριστίες του για όσα έπραξαν και στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ανέφερε ότι σε αυτή τη μακρά εκστρατεία είχε την τιμή να έρθει πολλές φορές στην περιοχή, πολλοί τον φιλοξένησαν στα σπίτια τους και  μαζί μίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις και άκουσε τους προβληματισμούς τους.

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις προκλήσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τα οποία και είναι ιδιαίτερα σοβαρά και επηρεάζουν την καθημερινότητα της περιοχής», ανέφερε.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η περιοχή της  ελεύθερης Αμμοχώστου δεν είναι μια περιοχή μόνο για το καλοκαίρι, αλλά έχει ανάγκες που είναι σοβαρές, επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των πολιτών και θα τις αντιμετωπίσουμε.

Ανέφερε πως οι εκλογές τελείωσαν και ο λαός ξεκάθαρα τοποθετήθηκε.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι και ότι οι προκλήσεις δεν επηρεάζουν κάποιον διαφορετικά αν προέρχεται από την αριστερά, την δεξιά ή το κέντρο, αλλά επηρεάζουν το σύνολο των συμπολιτών μας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι θα τηρήσει στην πράξη το κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του.

Ανέφερε ότι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα είναι η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση.

«Και δεν θα σταματήσουμε όσα δύσκολα και αν είναι τα δεδομένα και όσο και αν η Τουρκία τοποθετείται με τρόπο που δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε», σημείωσε.

Δεν υπάρχει για μας άλλη επιλογή, συνέχισε, και θα πράξω ό,τι είναι δυνατό ώστε να επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο.

Ανέφερε τέλος ότι ο διάλογος στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον έκανε πιο σοφό και έτοιμο και αυτός ο διάλογος θα συνεχιστεί και κατά διάρκεια διακυβέρνησης γιατί από αυτόν επωφελούνται όλοι.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top