Ξεγέλασε τον εργοδότη της και κατάφερε να κλέψει πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό - Καταζητείται γυναίκα στη Λεμεσό

Ξεγέλασε τον εργοδότη της και κατάφερε να κλέψει πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό - Καταζητείται γυναίκα στη Λεμεσό

Χρηματικό ποσό πέραν του ενάμιση εκατομμυρίου δολαρίων φέρεται να απέσπασε 51χρονη γυναίκα από τον εργοδότη της, η οποία καταζητείται από την αστυνομία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από τον Ρώσο ιδιοκτήτη της εταιρείας που εδρεύει στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε η ύποπτη που ήταν διευθύντρια στην εταιρεία του φέρεται να απέσπασε τα χρήματα μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Σεπτέμβριο του 2022.

Την ίδια ώρα το χρηματοκιβώτιο καταστήματος στην περιοχή Τσιρείου στόχευσαν τα ξημερώματα άγνωστοι διαρρήκτες. Οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν εντός του υποστατικού, δεν κατάφεραν όμως να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή.

Επί τόπου βρίσκονται μέλη της αστυνομίας για έρευνες και ανακρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Αννίτα σε ρόλο… από μηχανής προέδρου στον ΔΗΣΥ-Πιέσεις σε Αβερωφ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE