Απόδραση κρατουμένου: «Χτενίζει» την περιοχή η Αστυνομία για εντοπισμό του 23χρονου - Κατάφερε να το σκάσει με τις χειροπέδες

Απόδραση κρατουμένου: «Χτενίζει» την περιοχή η Αστυνομία για εντοπισμό του 23χρονου - Κατάφερε να το σκάσει με τις χειροπέδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες βράδυ επιχείρηση της Αστυνομίας στην Λάρνακα για εντοπισμό νεαρού ηλικίας 23 ετών, ο οποίος δραπέτευσε από τα γραφεία του ΤΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος από τη Συρία είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην επαρχία Λάρνακας.

Ενώ βρισκόταν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατάφερε να αποδράσει γύρω στις 19.30 χθες το βράδυ, φέροντας χειροπέδες στα χέρια.

Αμέσως άρχισαν έρευνες από την Αστυνομία προς εντοπισμό του, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE