Απόδραση κρατουμένου: «Χτενίζει» την περιοχή η Αστυνομία για εντοπισμό του 23χρονου - Κατάφερε να το σκάσει με τις χειροπέδες

Απόδραση κρατουμένου: «Χτενίζει» την περιοχή η Αστυνομία για εντοπισμό του 23χρονου - Κατάφερε να το σκάσει με τις χειροπέδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες βράδυ επιχείρηση της Αστυνομίας στην Λάρνακα για εντοπισμό νεαρού ηλικίας 23 ετών, ο οποίος δραπέτευσε από τα γραφεία του ΤΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος από τη Συρία είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην επαρχία Λάρνακας.

Ενώ βρισκόταν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατάφερε να αποδράσει γύρω στις 19.30 χθες το βράδυ, φέροντας χειροπέδες στα χέρια.

Αμέσως άρχισαν έρευνες από την Αστυνομία προς εντοπισμό του, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE