Δεν άντεξε η Κατερίνα Αγαπητού και έκανε τηλεφωνική παρέμβαση - «Είμαι φανατικότατη τηλεθεάτρια» - Πότε επιστρέφει - Βίντεο
23.02.2023 - 08:06
Εκτός εκπομπής βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Αγαπητού.
Πριν περίπου δέκα μέρες η παρουσιάστρια έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με οξεία λοίμωξη ανώτερου αναπνευστικού.
Η Κατερίνα Αγαπητού μπορεί να παραμένει στο σπίτι, ωστόσο, καθημερινά το πρωί παρακολουθεί την εκπομπή της "Alpha Καλημέρα"
Το τιμόνι της εκπομπής για όσο διάστημα απουσιάζει η παρουσιάστρια, ανάλαβε ο δημοσιογράφος Νίκος Συμεού.
Τις πρώτες μέρες η Κατερίνα πήγαινε στο σταθμό και βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, ωστόσο, τηρούσε οδηγία από το γιατρό για πλήρη αφωνία.
Σε τηλεφωνική παρέμβαση το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της, η Κατερίνα Αγαπητού ανέφερε ότι «επεθύμησα πολλά να έρθω στη δουλειά μου. Ενδεχομένως να είμαι την άλλη εβδομάδα ξανά μαζί σας. Παραμένουν κάποιες εξετάσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο».
Σημείωσε ότι θα επιστρέψει στην εκπομπή όταν θα σταματήσει να βήχει ενώ αποκάλυψε στο Νίκο Συμεού ότι «σε παρακολουθώ καθημερινά, είμαι φανατικότατη τηλεθεάτρια».
Ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, με τα στρατιωτικά τμήματα και τα οχήματα να έχουν πάρει τις θέσεις τους στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στις θέσεις των επισήμων βρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας.