ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Στο «ποδι» η Αστυνομία - Τι θα περιλαμβάνουν τα αυξημένα μέτρα

 Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Στο «ποδι»  η Αστυνομία - Τι θα περιλαμβάνουν τα αυξημένα μέτρα

Λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, αναμένεται τις επόμενες μέρες  αυξημένη τροχαία κίνηση σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και στους δρόμους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών. 

Ήδη η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα, με αυξημένη παρουσία στο οδικό δίκτυο, με στόχο την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν μηχανοκίνητες περιπολίες, έλεγχο και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, όπου χρειάζεται, καθώς και τροχονομικούς ελέγχους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δίδεται σε σοβαρές τροχαίες παραβάσεις, όπως είναι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις διακινήσεις τους, να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας και να  ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω των σελίδων που διατηρεί η Αστυνομία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter),  της εφαρμογής (application) της Αστυνομίας, καθώς και από την ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top