«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ματσάκης - «Φτάνει πια να μας βομβαρδίζετε συνεχώς με τους ΛΟΑΤΚΙ!»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ματσάκης - «Φτάνει πια να μας βομβαρδίζετε συνεχώς με τους ΛΟΑΤΚΙ!»

Σε ακόμη μια επίμαχη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη σήμερα (24/2) ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ματσάκης, με αφορμή το ομοφοβικό επεισόδιο που έγινε την Τετάρτη (22/2) στο ΤΕΠΑΚ, ανέφερε ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται σε υπερβολικό βαθμό με τους ΛΟΑΤΚΙ ενώ πολύ πιο σημαντικά θέματα, που αφορούν πολύ περισσότερους πολίτες και σε πολύ σοβαρότερο βαθμό, περνούν σχεδόν απαρατήρητα.

Δείτε την ανάρτηση:

«ΛΟΑΤΚΙ...ΛΟΑΤΚΙ...ΛΟΑΤΚΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

Δύο μέρες τώρα τα ΜΜΕ , ιδιαίτερα το ΡΙΚ ( ράδιο και TV) , ασχολούνται σε εξοντωτικά υπερβολικό βαθμό με τους ΛΟΑΤΚΙ και το  μικρό επεισόδιο σε εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό. Την ίδια ώρα, πολύ πιο σημαντικά θέματα, που αφορούν πολύ περισσότερους συμπολίτες μας ,σε πολύ σοβαρότερο βαθμό,  περνούν σχεδόν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ .

Δεν επιδοκιμάζω το σχετικό επεισόδιο αλλά, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ  ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ .  ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.