Ματσάρα και... συμβιβασμός στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ματσάρα και... συμβιβασμός στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, Πάφος FC και Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο "Στέλιος Κυριακίδης", για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και πήραν από ένα βαθμό.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τη Λεμεσιανή ομάδα να είναι καλύτερη στο πρώτο, να σκοράρει στο 35΄ με τον Σόκε και να χάνει ευκαιρία για μεγαλύτερο προβάδισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE