Ματσάρα και... συμβιβασμός στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ματσάρα και... συμβιβασμός στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, Πάφος FC και Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο "Στέλιος Κυριακίδης", για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και πήραν από ένα βαθμό.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τη Λεμεσιανή ομάδα να είναι καλύτερη στο πρώτο, να σκοράρει στο 35΄ με τον Σόκε και να χάνει ευκαιρία για μεγαλύτερο προβάδισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE