Ματσάρα και... συμβιβασμός στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ματσάρα και... συμβιβασμός στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, Πάφος FC και Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο "Στέλιος Κυριακίδης", για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και πήραν από ένα βαθμό.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τη Λεμεσιανή ομάδα να είναι καλύτερη στο πρώτο, να σκοράρει στο 35΄ με τον Σόκε και να χάνει ευκαιρία για μεγαλύτερο προβάδισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE