Άγρια συμπλοκή στον Κοτσιάτη - Δύο τραυματίες μετά από μαχαιρώματα - Οικονομικές διαφορές πίσω από τον καυγά

Άγρια συμπλοκή στον Κοτσιάτη - Δύο τραυματίες μετά από μαχαιρώματα - Οικονομικές διαφορές πίσω από τον καυγά

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στον Κοτσιάτη της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:00 εντόπισαν δυο πρόσωπα τραυματισμένα από μαχαιρώματα, ο ένας στα χέρια και ο άλλος στην πλάτη. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα αιτία του καυγά φαίνεται να ήταν οικονομικές διαφορές.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση τους ενός να κρίνεται σοβαρή, αφού χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι η σκηνή αποκλείστηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE