ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα σύλληψη για τα μαχαιρώματα στον Κοτσιάτη - Νοσηλεύεται φρουρόμενος 48χρονος

Νέα σύλληψη για τα μαχαιρώματα στον Κοτσιάτη - Νοσηλεύεται φρουρόμενος 48χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 48 χρόνων, προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, τραυματισμού, μαχαιροφορίας, παράνομης εισόδου σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Άλλα τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 49, 26, και 52 ετών, συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση και τελούν υπό τριήμερη κράτηση βάσει δικαστικών διαταγμάτων, που εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 48χρονος ύποπτος, λόγω τραυματισμού που υπέστη στην πλάτη, μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε την περασμένη Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και τελεί υπό αστυνομική φρούρηση. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στην κατοικία του 52χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, φέρεται να είχαν μεταβεί οι 49χρονος και 26χρονος. Στην κατοικία φέρεται να βρισκόταν και ο 48χρονος οικείος του 52χρονου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top