Προσπάθησε να κλέψει σαμπάνια από υπεραγορά και τον τσάκωσε ο φρουρός

Προσπάθησε να κλέψει σαμπάνια από υπεραγορά και τον τσάκωσε ο φρουρός

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για υπόθεση κλοπής διαφόρων ειδών από υπεραγορά σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 24.2.23 και ώρα 13:30 φρουρός ασφαλείας υπεραγοράς εντόπισε άγνωστο πρόσωπο να κλέψει από την υπεραγορά σαμπάνια αξίας 36 ευρώ.

Ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ο συγκεκριμένος διέπραξε τέσσερις συνολικά κλοπές διαφόρων ειδών από την συγκεκριμένη υπεραγορά.

Συγκεκριμένα, στις 22.12.22 απέσπασε από την πιο πάνω υπεραγορά ένα tablet  και τρία αρώματα αξίας 160 ευρώ. Στις 29.12.22 ένα tablet 120 ευρώ και επίσης στις 28.12.22 απέσπασε ένα άρωμα αξίας 22 ευρώ.  

Ακολούθως, ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE