LIFESTYLE

H «κομπίνα» Κύπριας ηθοποιού σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη - «Ομολογώ ότι σε έκλεψα τότες»

H «κομπίνα» Κύπριας ηθοποιού σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη   - «Ομολογώ ότι σε έκλεψα τότες»

«Ομολογώ ότι σε έκλεψα τότες» , αποκάλυψε Κύπρια ηθοποιός σε ανάρτηση της.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναλαμβάνει το Υφυπουργείο Πολιτισμού, η Κύπρια ηθοποιός Έφη Χαραλάμπους μίλησε σε ανάρτηση της για τα φοιτητικά της χρόνια.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι όταν σπούδαζε στην Κομοτηνή , πήγε σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη αναφέροντας και τη "κομπίνα" που έκανε «μια χρονιά που ήρθες, μπήκαμε ολόκληρη παρέα με ένα και μοναδικό εισιτήριο, γιατί λεφτά δεν εβαστούσαμεν (εφάμεν τα ούλλα στο Μαχαιρίτσα, Θεός μακαρίσει τον, που εισιεν ερτει την προηγούμενη φτομαδαν και έμειναμεν ετσι, αμπακκιρες). Εμπαινεν η μία τζαι επήαιννεν στην άκρη της κερκίδας τζαι έσυρνεν το κάτω το εισιτήριο τζαι εξανάπιαννεν το η επόμενη τζαι έτσι μπήκαμε 6 άτομα αλοπως. Ομολογώ ότι σε έκλεψα τότες».

Στην συνέχεια ευχήθηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο καλή επιτυχία στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Θέλω να θυμάσαι ότι είμαι ακόμα μια πτωχή, πλην τίμια καλλιτέχνης, όπως και πολλυς κόσμος στην Κύπρο, που ακόμα βασανιέται κάθε μέρα για να έχει έναν αξιοπρεπή μισθό, όπως ο υπόλοιπος "κανονικός" κόσμος. Κι επειδή σε εκτιμούμε κάποιοι, βασιζόμαστε σε σένα, να εξελίξεις την ποιότητα της ζωής των καλλιτεχνών στην Κύπρο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια λείπεις, αν πηαιννεις τζι έρχεσαι, εύχομαι να σε ενημέρωσαν τι γίνεται δαμεσα.Ε αφού είσαι δημοφιλής, χρησιμοποία λίγο τουντη δημοφιλία σου, να δούμε ουλλοι μας μιαν άσπρη μέρα. Καλήν σου επιτυχία που τ 'αύριον τζαι να θυμάσαι ότι δε θέλουμε να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, αλλά να μας σηκώσεις μες στα χέρια σου ψηλά»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top