Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, άντρα ηλικίας 39 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, οδήγηση με ληγμένη άδεια οδήγησης και οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επίσης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 39χρονο στέρηση της άδειας οδηγού του, για περίοδο δύο μηνών (μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισής του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE