Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, άντρα ηλικίας 39 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, οδήγηση με ληγμένη άδεια οδήγησης και οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επίσης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 39χρονο στέρηση της άδειας οδηγού του, για περίοδο δύο μηνών (μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισής του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE