Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, άντρα ηλικίας 39 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, οδήγηση με ληγμένη άδεια οδήγησης και οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επίσης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 39χρονο στέρηση της άδειας οδηγού του, για περίοδο δύο μηνών (μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισής του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE