Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, άντρα ηλικίας 39 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, οδήγηση με ληγμένη άδεια οδήγησης και οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επίσης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 39χρονο στέρηση της άδειας οδηγού του, για περίοδο δύο μηνών (μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισής του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE