Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Ποινική καταδίκη για τροχαία αδικήματα σε 39χρονο - Δυο μήνες φυλάκιση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, άντρα ηλικίας 39 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, οδήγηση με ληγμένη άδεια οδήγησης και οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επίσης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 39χρονο στέρηση της άδειας οδηγού του, για περίοδο δύο μηνών (μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισής του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE