Καταδίκη σε 40χρονο για υποβοήθηση μεταναστών να εισέλθουν στην ΚΔ - Πόσο θα μείνει στη φυλακή

Καταδίκη σε 40χρονο για υποβοήθηση μεταναστών να εισέλθουν στην ΚΔ - Πόσο θα μείνει στη φυλακή

Ποινή φυλάκισης 1,5 έτους επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, σε 40χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση που αφορούσε απαγορευμένο μετανάστη και παροχή συνδρομής ή βοήθειας σε απαγορευμένο μετανάστη για να εισέλθει στη Δημοκρατία.

Ο 40χρονος συνελήφθη την 1η Σεπτεμβρίου 2022, μετά την άφιξη 49 μεταναστών με θαλάσσιο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου.

Από τις εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος ήταν ο οδηγός της βάρκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE