«Καμικάζι Αγάπη μου» στο καρναβάλι του Κιάτου: Viral στο twitter η αποκριάτικη μεταμφίεση του δημάρχου

«Καμικάζι Αγάπη μου» στο καρναβάλι του Κιάτου: Viral στο twitter η αποκριάτικη μεταμφίεση του δημάρχου

Viral έγινε με την αποκριάτικη μεταμφίεσή του ο δήμαρχος Κιάτου. Ο δήμαρχος Κιάτου φαίνεται πώς έχει χιούμορ και έκανε μια από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις τον φετινών Αποκριών.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Σταματόπουλος ντύθηκε «μηχανόβιος» Στάθης Ψάλτης που θύμιζε τις cult βιντεοταινίες των 80s «Καμικάζι Αγάπη μου» και «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ». Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή, γυαλιά και μαύρη περούκα και ανέβηκε σε μια μηχανή, θυμίζοντας σε όλους τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό. 

Οι φωτογραφίες του έκαναν τον γύρο των social media και έγιναν αμέσως viral με τον κόσμο να τον αποθεώνει για την μεταμφίεσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE