Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές οι λωρίδες

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές οι λωρίδες

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε κάτω από αερογέφυρα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά στο όχημα φαίνεται να προέρχεται από τις συνηθισμένες αιτίες. Ο οδηγός πρόλαβε να διαφύγει και είναι καλά στην υγεία του.

Καθοδόν βρίσκεται η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνόμια, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες του δρόμου, προς Λεμεσό, παρά το Πισσούρι. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο, από την γέφυρα Πισσουρίου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη φωτιά δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ασχολούνται με την κατάσβεσή της.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE