Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές οι λωρίδες

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές οι λωρίδες

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε κάτω από αερογέφυρα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά στο όχημα φαίνεται να προέρχεται από τις συνηθισμένες αιτίες. Ο οδηγός πρόλαβε να διαφύγει και είναι καλά στην υγεία του.

Καθοδόν βρίσκεται η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνόμια, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες του δρόμου, προς Λεμεσό, παρά το Πισσούρι. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο, από την γέφυρα Πισσουρίου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη φωτιά δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ασχολούνται με την κατάσβεσή της.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE