Έξαρση χολέρας μετά τον φονικό σεισμό στη Συρία – 22 νεκροί και 568 μολύνσεις

Έξαρση χολέρας μετά τον φονικό σεισμό στη Συρία – 22 νεκροί και 568 μολύνσεις

Η υπηρεσία πολιτικής άμυνας υπό τη συριακή αντιπολίτευση ανέφερε σήμερα (28/2) πως, 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από χολέρα στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Η υποστηριζόμενη από τη Δύση κύρια οργάνωση διάσωσης στη μεθοριακή περιοχή που επλήγη πιο πολύ από τον σεισμό μέσα στη Συρία, δήλωσε, επικαλούμενη ιατρικές οργανώσεις, πως έχουν καταγραφεί επίσης άλλες 568 περιπτώσεις μόλυνσης ως αποτέλεσμα των εκτεταμένων καταστροφών που προκάλεσε ο σεισμός στα συστήματα υδροδότησης και στις υποδομές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE