Άλλαξε η Κυβέρνηση, άλλαξε και η ιστοσελίδα της Προεδρίας

Άλλαξε η Κυβέρνηση, άλλαξε και η ιστοσελίδα της Προεδρίας

Λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Κυβέρνησης, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, άλλαξε και η ιστοσελίδα της Προεδρίας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήδη στην κύρια σελίδα της ιστοσελίδας πρώτο θέμα είναι η πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες, όλες οι πληροφορίες έχουν αναβαθμιστεί και στην ενότητα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι αναρτημένα τα βιογραφικά όλων των μελών της Κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE