Άλλαξε η Κυβέρνηση, άλλαξε και η ιστοσελίδα της Προεδρίας

Άλλαξε η Κυβέρνηση, άλλαξε και η ιστοσελίδα της Προεδρίας

Λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Κυβέρνησης, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, άλλαξε και η ιστοσελίδα της Προεδρίας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήδη στην κύρια σελίδα της ιστοσελίδας πρώτο θέμα είναι η πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες, όλες οι πληροφορίες έχουν αναβαθμιστεί και στην ενότητα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι αναρτημένα τα βιογραφικά όλων των μελών της Κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE