Υπέγραψε το νόμο για τις τιμές των καυσίμων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Σε ισχύ από απόψε

Υπέγραψε το νόμο για τις τιμές των καυσίμων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Σε ισχύ από απόψε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έχει ήδη υπογράψει τον νόμο με τον οποίο δίδεται παράταση στη μείωση των φόρων στα καύσιμα μέχρι τις 4 Μαΐου 2023, μετά την έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου σήμερα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ απόψε μετά τη σχετική δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ομόφωνα νόμο για μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα με ισχύ από 3 Μαρτίου μέχρι 4 Μαΐου. Παράλληλα βουλευτές εξέφρασαν την απαίτηση όπως η αρμόδιες υπηρεσίες εφαρμόσουν τον νόμο αυτό από τα μεσάνυχτα απόψε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE