Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια του Δημήτρη Λουκαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (2/3).

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πενθεί και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Α/Π 1316 Δημήτρη Λουκαΐδη κάτοικου Καϊμακλίου Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο σήμερα 2 Μαρτίου 2023.

Η κηδεία θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, με τιμές εν ενεργεία Πυροσβέστη.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Βόρειου Πόλου στο Καϊμακλί.

Παρακαλείται αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE