Απορρίφθηκε η έφεση της Εύας Καϊλή - Παραμένει στη φυλακή για άλλους δύο μήνες

Απορρίφθηκε η έφεση της Εύας Καϊλή - Παραμένει στη φυλακή για άλλους δύο μήνες

Απορρίφθηκε από το Εφετείο των Βρυξελών η έφεση που είχε καταθέσει ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, στην απόφαση για παράταση δύο μηνών στην προφυλάκιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Η Καϊλή βρίσκεται στη φυλακή από τον Δεκέμβριο, όταν και συνελήφθη ως κατηγορούμενη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE