Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Γύρω στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στη Λευκωσία, άνδρας εισήλθε στον χώρο προκαλώντας πανικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άνδρας έσπασε ένα τζάμι, χτύπησε ένα λειτουργό και προκαλούσε ανησυχία.

Η Αστυνομία μετέβει άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ενώ τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

*φωτογραφία αρχείου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE