Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Γύρω στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στη Λευκωσία, άνδρας εισήλθε στον χώρο προκαλώντας πανικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άνδρας έσπασε ένα τζάμι, χτύπησε ένα λειτουργό και προκαλούσε ανησυχία.

Η Αστυνομία μετέβει άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ενώ τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

*φωτογραφία αρχείου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE