Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Γύρω στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στη Λευκωσία, άνδρας εισήλθε στον χώρο προκαλώντας πανικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άνδρας έσπασε ένα τζάμι, χτύπησε ένα λειτουργό και προκαλούσε ανησυχία.

Η Αστυνομία μετέβει άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ενώ τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

*φωτογραφία αρχείου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE