Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Επίθεση σε λειτουργό του ΕΕΕ - Τα έσπασε όλα - Στο νοσοκομείο τουλάχιστον ένα πρόσωπο

Γύρω στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στη Λευκωσία, άνδρας εισήλθε στον χώρο προκαλώντας πανικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άνδρας έσπασε ένα τζάμι, χτύπησε ένα λειτουργό και προκαλούσε ανησυχία.

Η Αστυνομία μετέβει άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ενώ τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

*φωτογραφία αρχείου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE