Μπήκε στο γήπεδο παράνομα και τώρα πάει Δικαστήριο - Πανηγύριζε για το γκολ του Απόλλωνα

Μπήκε στο γήπεδο παράνομα και τώρα πάει Δικαστήριο - Πανηγύριζε για το γκολ του Απόλλωνα

Σε γραπτή κατηγορία 30χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο.

Το αδίκημα, που εντάσσεται στο Νόμο περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΑΕΚ, που διεξήχθη στις 27 Φεβρουαρίου 2023, στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οπαδός της μίας εκ των δύο ομάδων φέρεται να εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου του σταδίου, αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος από την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου, ο οποίος κλήθηκε και προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής. Αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αποδεσμεύθηκε, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.