Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Με προγραμματισμένη πτήση, αύριο Κυριακή στις 15:30 αναμένεται να μεταφερθούν στην Κύπρο από τη Θεσσαλονίκη η σορός του Κυπριανού και η σορός της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, που ξεψύχησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

 

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον 23χρονο Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Μετά από απόφαση των οικείων του, η σορός του Κυπριανού θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας στον ναό, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για αποπεράτωση κατασκευαστικών εργασιών στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Επίσης παρακαλούν όπως όλοι όσοι θα παρευρεθούν στην κηδεία να φοράνε λευκά ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE