Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Με προγραμματισμένη πτήση, αύριο Κυριακή στις 15:30 αναμένεται να μεταφερθούν στην Κύπρο από τη Θεσσαλονίκη η σορός του Κυπριανού και η σορός της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, που ξεψύχησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

 

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία για τον 23χρονο Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Μετά από απόφαση των οικείων του, η σορός του Κυπριανού θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας στον ναό, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για αποπεράτωση κατασκευαστικών εργασιών στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Επίσης παρακαλούν όπως όλοι όσοι θα παρευρεθούν στην κηδεία να φοράνε λευκά ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE