LIKE ONLINE

Η τρομακτική στιγμή που αλιευτικό σκάφος περικυκλώνεται από εκατοντάδες καρχαρίες - Δείτε βίντεο

Η τρομακτική στιγμή που αλιευτικό σκάφος περικυκλώνεται από εκατοντάδες καρχαρίες - Δείτε βίντεο

Η τρομακτική στιγμή που ψαράδες περικυκλώθηκαν από εκατοντάδες καρχαρίες καταγράφηκε και προξένησε σάλο στο TikTok.

Χάρη στην ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία», οι καρχαρίες βρίσκονται αρκετά ψηλά στον κατάλογο των φόβων πολλών ανθρώπων. Ωστόσο, οι επιβάτες ενός αλιευτικού σκάφους έμειναν σοκαρισμένοι αφού περιτριγυρίστηκαν από μια τεράστια «αγέλη» καρχαριών.

Η απίστευτη στιγμή που ψαράδες που έψαχναν για τόνο στις ακτές της Λουιζιάνα περικυκλώθηκαν από εκατοντάδες ενδεχομένως καρχαρίες καταγράφηκε και μοιράστηκε στο TikTok.

Το «τρελό» απόσπασμα δημοσιεύτηκε από την TikToker Kaitlin Dix και έδειχνε τα πτερύγια πολλών καρχαριών που τρέφονταν με ένα κοπάδι ψαριών γύρω από το σκάφος τους, που ξεπηδούσαν συνεχώς από τη θάλασσα και προκαλούσαν εξαιρετικά ταραχώδη νερά.

@kaitlyndix Never seen anything like it #shark #sharkfeeding #sharkfeed #sharkfrenzy #sharkfishing #fishing #tunafishing #oilrigfishing #freeman #freemanboatworks #tunatown #venice #venicelouisiana #louisiana #gulfofmexico ♬ Thunderstruck - AC/DC

Στο σκάφος επέβαινε η Dix, μαζί με τον φίλο της Dillon May. Είπαν στο Storyful ότι είχαν βγει με το σκάφος ενός φίλου τους για να ψάξουν για κιτρινόπτερο τόνο περίπου 15 μίλια από τις ακτές της Βένις, Λουιζιάνα, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά σε ένα τεράστιο κοπάδι από καρχαρίες.

Το είδος του καρχαρία δεν είναι σαφές, καθώς υπάρχουν πολλά είδη που συχνάζουν στον Κόλπο του Μεξικού. Μερικά από αυτά είναι οι καρχαρίες blacktip, nurse, bull, thresher και hammerhead.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top