Πάτησε… φρένο στην αγορά νέων λιμουζίνων ο Χριστοδουλίδης – Ο λόγος

Πάτησε… φρένο στην αγορά νέων λιμουζίνων ο Χριστοδουλίδης – Ο λόγος

Σε απόσυρση του αιτήματος που εκκρεμεί ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών για την αγορά οχημάτων για κρατικούς αξιωματούχους, προχώρησε η κυβέρνηση.

Το αίτημα είχε κατατεθεί από την απελθούσα κυβέρνηση στην Επιτροπή στις 24 Φεβρουαρίου.

Όπως έγκυρα πληροφορείται το ΚΥΠΕ η απόσυρση του αιτήματος έγινε καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέτασε το θέμα και θεώρησε πως το ζήτημα πρέπει να επαναξιολογηθεί και για τον σκοπό αυτό ζήτησε την απόσυρσή του, πράγμα που έγινε.

Το αίτημα του ΥΠΟΙΚ, όπως κατατέθηκε στην επιτροπή Οικονομικών, διαλαμβάνει την αποδέσμευση συνολικού κονδυλίου ύψους €3,09 εκατ. της ομάδας δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού του 2023, που αφορά στην αγορά άλλων οχημάτων και κινητών μηχανημάτων και σε αυτό περιλαμβάνεται κονδύλι ύψους €1,78 εκατ. για την προμήθεια 35 επιβατικών οχημάτων σαλούν για αξιωματούχους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE