Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Υπό έλεγχο έχει τεθεί σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά στην βιομηχανική πυρκαγιά στην κατεχόμενη Λευκωσία, με την συνδρομή μεγάλης ομάδας «πυροσβεστών», οχημάτων και τμημάτων της «πολιτικής άμυνας» και του «δήμου» Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Αλί Καματζίογλου, πρόεδρος της βιομηχανικής περιοχής δήλωσε πως οι εργασίες πλήρους κατάσβεσης συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, από τους μαύρους καπνούς στο χώρο της εταιρείας κατασκευής και πώλησης επίπλων Σιρντάς επηρεάστηκαν 2 εργάτες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η «αστυνομία» έχει αρχίσει έρευνες για τα αίτια της φωτιάς. Η πυρκαγιά δεν επηρέασε παρακείμενα καταλύματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE