Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Υπό έλεγχο έχει τεθεί σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά στην βιομηχανική πυρκαγιά στην κατεχόμενη Λευκωσία, με την συνδρομή μεγάλης ομάδας «πυροσβεστών», οχημάτων και τμημάτων της «πολιτικής άμυνας» και του «δήμου» Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Αλί Καματζίογλου, πρόεδρος της βιομηχανικής περιοχής δήλωσε πως οι εργασίες πλήρους κατάσβεσης συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, από τους μαύρους καπνούς στο χώρο της εταιρείας κατασκευής και πώλησης επίπλων Σιρντάς επηρεάστηκαν 2 εργάτες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η «αστυνομία» έχει αρχίσει έρευνες για τα αίτια της φωτιάς. Η πυρκαγιά δεν επηρέασε παρακείμενα καταλύματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE