Πρόεδρος του ΟΑΥ: «Λήξαν» το θέμα σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για ΓεΣΥ

Πρόεδρος του ΟΑΥ: «Λήξαν» το θέμα σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για ΓεΣΥ

«Λήξαν» θεωρείται το θέμα σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών για το ΓεΣΥ, είπε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Σταύρος Μιχαήλ, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του Οργανισμού με την Υπουργό Υγείας, Πόπη Κανάρη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα, και αν θεωρούν το θέμα λήξαν μετά και τη σχετική δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, ο κ. Μιχαήλ σημείωσε ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν γιατί μάλλον πρόκειται για μία παρεξήγηση», καθώς, σε μια συζήτηση που είχε γίνει, όπως είπε, είχαν ειπωθεί κάποια πράγματα και ότι τα είπε ο Υπουργός Οικονομικών, «ενώ δεν τα είχε πει».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με τον Υπουργό Οικονομικών, είναι ο τρίτος εταίρος μας στο ΓεΣΥ, και η σχέσεις μας ήταν και θα είναι πάνω σε μια συνεχή και δυνατή βάση, διότι θέλουμε, και το Υπουργείο Υγείας και ο Οργανισμός, την στήριξη του Υπουργείου Οικονομικών για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις σωστές πολιτικές», κατέληξε ο κ. Μιχαήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE