Πρόεδρος του ΟΑΥ: «Λήξαν» το θέμα σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για ΓεΣΥ

Πρόεδρος του ΟΑΥ: «Λήξαν» το θέμα σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για ΓεΣΥ

«Λήξαν» θεωρείται το θέμα σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών για το ΓεΣΥ, είπε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Σταύρος Μιχαήλ, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του Οργανισμού με την Υπουργό Υγείας, Πόπη Κανάρη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα, και αν θεωρούν το θέμα λήξαν μετά και τη σχετική δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, ο κ. Μιχαήλ σημείωσε ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν γιατί μάλλον πρόκειται για μία παρεξήγηση», καθώς, σε μια συζήτηση που είχε γίνει, όπως είπε, είχαν ειπωθεί κάποια πράγματα και ότι τα είπε ο Υπουργός Οικονομικών, «ενώ δεν τα είχε πει».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με τον Υπουργό Οικονομικών, είναι ο τρίτος εταίρος μας στο ΓεΣΥ, και η σχέσεις μας ήταν και θα είναι πάνω σε μια συνεχή και δυνατή βάση, διότι θέλουμε, και το Υπουργείο Υγείας και ο Οργανισμός, την στήριξη του Υπουργείου Οικονομικών για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις σωστές πολιτικές», κατέληξε ο κ. Μιχαήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE