Κορυφή ξανά ο ΑΠΟΕΛ που έστειλε στο β' γκρουπ την Νέα Σαλαμίνα

Κορυφή ξανά ο ΑΠΟΕΛ που έστειλε στο β' γκρουπ την Νέα Σαλαμίνα

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την Νέα Σαλαμίνα με 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάντζεκ αγωνίστηκαν οι ερυθρόκευκοι από το 22' του ματς. Σκόραραν για την ομάδα της Λευκωσίας οι Δώνης, Κβιλιτάια, Μακέντα.

Στο α' ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε επιθετικά με στόχο να επιβάλει το ρυθμό του και τακατάφερε στα αρχικά στάδια του αγώνα στο ΓΣΠ, με την Νέα Σαλαμίνα να ισορροπεί το ματς με την πάροδο του χρόνου. Στο 22' ο Μάντζεκ αποβλήθηκε με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο έπακρο. Στο 34' ο Δώνης μετά από κάθετη μπαλιά του Βιγιαφάνιες και γύρισμα ασίστ από τον Σούσιτς έκανε το 1-0 με δεξί πλασέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.