Κορυφή ξανά ο ΑΠΟΕΛ που έστειλε στο β' γκρουπ την Νέα Σαλαμίνα

Κορυφή ξανά ο ΑΠΟΕΛ που έστειλε στο β' γκρουπ την Νέα Σαλαμίνα

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την Νέα Σαλαμίνα με 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάντζεκ αγωνίστηκαν οι ερυθρόκευκοι από το 22' του ματς. Σκόραραν για την ομάδα της Λευκωσίας οι Δώνης, Κβιλιτάια, Μακέντα.

Στο α' ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε επιθετικά με στόχο να επιβάλει το ρυθμό του και τακατάφερε στα αρχικά στάδια του αγώνα στο ΓΣΠ, με την Νέα Σαλαμίνα να ισορροπεί το ματς με την πάροδο του χρόνου. Στο 22' ο Μάντζεκ αποβλήθηκε με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο έπακρο. Στο 34' ο Δώνης μετά από κάθετη μπαλιά του Βιγιαφάνιες και γύρισμα ασίστ από τον Σούσιτς έκανε το 1-0 με δεξί πλασέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE