Κορυφή ξανά ο ΑΠΟΕΛ που έστειλε στο β' γκρουπ την Νέα Σαλαμίνα

Κορυφή ξανά ο ΑΠΟΕΛ που έστειλε στο β' γκρουπ την Νέα Σαλαμίνα

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την Νέα Σαλαμίνα με 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάντζεκ αγωνίστηκαν οι ερυθρόκευκοι από το 22' του ματς. Σκόραραν για την ομάδα της Λευκωσίας οι Δώνης, Κβιλιτάια, Μακέντα.

Στο α' ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε επιθετικά με στόχο να επιβάλει το ρυθμό του και τακατάφερε στα αρχικά στάδια του αγώνα στο ΓΣΠ, με την Νέα Σαλαμίνα να ισορροπεί το ματς με την πάροδο του χρόνου. Στο 22' ο Μάντζεκ αποβλήθηκε με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο έπακρο. Στο 34' ο Δώνης μετά από κάθετη μπαλιά του Βιγιαφάνιες και γύρισμα ασίστ από τον Σούσιτς έκανε το 1-0 με δεξί πλασέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.