Σύγκρουση οχημάτων στη Λευκωσία – Πρόσωπο στο έδαφος μετά από το τροχαίο - Φωτογραφίες

Σύγκρουση οχημάτων στη Λευκωσία – Πρόσωπο στο έδαφος μετά από το τροχαίο - Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 07 Μαρτίου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λατσιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στα Λατσιά.

Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο, ενώ όπως πληροφορούμαστε πολίτες παρείχαν πρώτες βοήθειες σε ένα πρόσωπο που ήταν στο έδαφος.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE