Από Πάφο φεύγει ο Χριστοδουλίδης για Ελλάδα με το προεδρικό τζετ - Αυτός είναι ο λόγος

Από Πάφο φεύγει ο Χριστοδουλίδης για Ελλάδα με το προεδρικό τζετ - Αυτός είναι ο λόγος

Πολύ προσεκτικές είναι οι κινήσεις οι κινήσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη ειδικά όσον αφορά την επιβάρυνση των δημοσίων οικονομικών.

Για αυτό, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επέλεξε την Πάφο ως βάση για το προεδρικό τζετ και τα ταξίδια στο εξωτερικό, αφού είναι πιο οικονομικά συμφέρουσα επιλογή για τη Δημοκρατία.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση» το κόστος μεταφοράς του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Λάρνακας απαιτεί ένα αυξημένο κονδύλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στην Αθήνα στις 13-14 Μαρτίου για να συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 23 Μαρτίου.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο βίντεο (12:58 - 13:53)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.