Έπεσε στον αυτοκινητόδρομο από όχημα - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Έπεσε στον αυτοκινητόδρομο από όχημα - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ένας πρόσωπο διακομίσθηκε σήμερα (7/3), νωρίς το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαππής. 

Ο νεαρός τραυματίας βρέθηκε χτυπημένος στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού στο ύψος της περιοχής Πέτρα του Ρωμιού.

Στη σκηνή βρίσκεται η Αστυνομία, μέλη της οποίας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός του άνδρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν για την ταυτότητα του τραυματία ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν υπάρχουν. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαππής ανέφερε πως ο τραυματίας είναι Βρετανός αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν σαφείς ενδείξεις για το πώς βρέθηκε τραυματίας και εγκαταλελειμμένος στην περιοχή.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.